Nikoli še nisem potovala z letalom in ker sem letos dopolnila 40 let, sem se odločila, da sama sebi podarim en dober dopust, kamor se bom odpeljala z letalom. Ko tako razmišljam, še sama ne vem, zakaj še nisem potovala z letalom, kajti ni bil problem v denarju, da si potovanja ne bi mogla privoščiti, enostavno na letalo nisem šla, ker nisem želela potovati nekam daleč. No, očitno pa se ljudje spreminjamo in tako sem se spremenila tudi jaz.

Prvič na potovanje z letalom

Letos je bilo moje leto in potovanje z letalom sem komaj čakala. Nič me ni bilo strah, očitno sem prerasla strah in daljša potovanja. Sedaj sem se spraševala, le zakaj sem tako dolgo čakala, da nisem že prej letela. Očitno ima vsak človek svojo pot, moja je bila takšna, da prvič letim z letalom pri 40 letih. To je bil poseben trenutek, ker je moja prijateljica to povedala stevardesi in tako sem bila deležna dobre pijače. Stevardesa mi je celo voščila in čestitala za prvi polet. Tega ne bom nikoli pozabila. Resnično sem uživala in tako začutila, da bom z letalom še veliko potovala in se imela lepo. Svet je velik in plani se lahko začnejo. Tako bom sedaj vsako leto potovala z letalom saj enkrat, to so bile moje želje. V življenju je lepo, če vidiš svet.

Moj prvi polet se je zaključil lepo in nepozabno. Prva izkušnja z letalom je bila lepa, tako, da komaj čakam na naslednje polete. Kaj sem čakala tako dolgo, se pa sprašujem sedaj skoraj vsak dan.