Nikoli si nisem mislil, da bom v življenju počel, kar počnem danes. Vedno sem imel druge želje, danes pa so zaščitna oblačila del mojega vsakdana, ker sem mehanik. Imel sem druge želje, potem pa me je življenje vodilo v druge vode in tako sem se izobrazil za mehanika. 

Tudi doma so bili presenečeni, da sem se odločil za ta poklic, ker sem vedno govoril, da bom postal nekaj drugega. Na začetku so me zaščitna oblačila motila, komaj sem delal v njih, včasih sem jih tudi slekel, pa sem kmalu ugotovil, da to ni dobra ideja, ker sem res delal večina časa umazana dela in tako sem umazal vsa svoja oblačila.Posebej sem sovražil zaščitna oblačila poleti, ko je bilo vroče, nisem jih mogel nositi, ker v delavnici ni bilo klime. Kasneje je šef končno montiral klimo in je bilo lažje. Tako bi lahko rekel, da je preteklo nekaj časa, da sem se na zaščitna oblačila navadil. 

Sedaj ko odhajam iz službe, sem vedno lep in čist, prej tega ni bilo, vedno sem imel kakšen dodaten in nov madež, moje roke pa so vedno bile umazane, dokler mi punca ni rekla, da jo je sram, da imam takšne roke. No, sedaj zaščitna oblačila uporabljam vsak dan, niti ne pomislim, da jih ne bi oblekel, ker vem, da mi pridejo prav in ker bolj sproščeno tudi delam, ker se ne obremenjujem s svojimi oblačili, da bi jih umazal. 

Če je v službi treba nositi zaščitna oblačila in če vam jih kupi podjetje, potem se nikar ne pritožujte, ampak bodite srečni, da je tako in jih tudi uporabljajte. Sam sem tudi prišel do tega spoznanja, ker sem videl, da je tako vse lažje, če imam oblečena zaščitna oblačila, kot pa če jih nimam. Seveda imajo svoj namen in prav je tako, da jih nosimo.