Prišlo je poletje in takrat sem se odločil, da se bom vpisal na tečaj igranja tenisa. Že nekaj časa se spogledujem s tenisom in sem si želel igrati. Ker pa nobeden od mojih prijateljev noče igrati, nisem mogel igrati. Edina rešitev je bila ta, da se vpišem na tečaj in tako igram vsak teden.

Ko sem se vpisal na tečaj, sem se odločil za začetni tečaj, ker nisem imel veliko znanja in sem želel znanje od vsega začetka. Tako sem začel igrati in prvi moj trening je bil fantastičen. Takoj sem vedel, da sem se prav odločil. Če bi bilo po moje, bi imel trening vsak dan, tako pa sem ga imel le dvakrat na teden. 

Potem sem se s tem sprijazni, ker sem vedel, da bom igral tenis na dolgi rok in dvakrat na teden je čisto dovolj zame, ker imam polno drugih obveznosti.

Igranje tenisa pri meni ima velik vpliv pri sprostitvi. Kadarkoli se počutim napetega, moram priznati, da mi trening tenisa vse odžene. Včasih grem na igrišče tudi takrat, ko nima treninga, ker poznam že celotno ekipo in tako se najde nekdo s katerim potem igram saj eno rundo. 

Svet tenisa je zame vse, rad hodim na treninge in se učim biti boljši. Danes si ne predstavljam več dnevov brez tenisa, ker preveč uživam. Včasih pride teden, ko ne morem na trening, takrat ga prav pogrešam in komaj čakam, da spet prestopim prag na igrišče in spet igram. 

Še dobro, da imamo v našem kraju kar nekaj dobrih teniških igrišč in dobre trenerje za učenje tenisa.