Kako lepo je bili mlad in zdrav, sedaj ko sem v srednjih letih, se mi zdi, da mi neprestano nekaj manjka, da me skozi nekaj boli in da se moram veliko bolj paziti kot takrat, ko sem bila mlada. Vsepovsod slišim, kaj vse bi morala jemati, polno vitaminov, mineralov, Q10, veliko prehranskih dopolnil, ker z leti vse upada. Moram priznati, da sem se tega kar dolgo branila, hotela sem vse dobiti preko prehrane, a vidim, da tudi jaz potrebujem prehranska dopolnila, sploh recimo Q10, ker res ne pojem toliko hrane, ki vsebuje Q10, ki bi jo mogla.

Moja sestra ima polno polico vitaminov in mineralov, tudi ona mi vedno govori, da bom mogla začeti tudi jaz jesti prehranska dopolnila, a jaz se upiram. Zakaj bi jaz mogla, včasih pa teh prehranskih dopolnil sploh niso poznali? Saj živim na podeželju in imamo domačo zdravo prehrano. Potem pa še kako vidim razliko med žensko, ki skrbno skrbi za svoje telo in žensko, ki ne. Tako mi to da pošteno misliti, da je res nekaj na tem. Vendar tukaj je potrebna kontrola nad svojimi navadami, jaz pa obožujem sladko.

Tako sem se odločila, da ko bom opustila sladko, si bom šele kupila Q10, kaj mi bodo prehranska dopolnila, če pa po drugi jem slabo hrano.  Odločitev je padla. Dovolj imam časa, da poiščem dobra prehranska dopolnila Q10 in jih začnem jemati. Sestra mi je še rekla, da bi bilo dobro jesti magnezij in kolagen, vendar jaz ne popuščam, vse drugo bom dobila s prehrano, če bi jedla dovolj hrane s Q10, še tega ne bi kupovala, tako pa vem, da to potrebujem. No, lahko bi rekli, da sem že v skupini srednjih let, ki so začeli kupovati prehranske dodatke. Vendar naj bo, to moje telo potrebuje in za zdravje naredim vse.