Kar nekaj časa nazaj sva se s fantom preselila v novo stanovanje. Podnajemnik tega stanovanja prej ni čistil prav nič in to se je tudi zelo poznalo. To sem opazila takoj naslednji dan, ko sem pomivala posodo in mi je začelo res močno smrdeti iz odtoka v kuhinji. Malo bolj sem pogledala in videla grozo. Veliko hrane in plesni se je nabralo ob rob cevi. In tako se je začelo moje čiščenje odtoka kuhinje. Fant mi je pomagal odviti vse vijake, da sem cevi lahko sploh dobila ven. Cevi sem dobro sčistila in dala nazaj na svoje mesto.

Potem pa sem morala narediti še kaj več, saj čiščenje odtoka kuhinje je mnogo več kot samo to. Kupila sem neka čistila, za odtoke, jih zlila v odtoke in pustila nekaj ur delovati. Po nekaj urah sem zlila čez nekaj vroče vode in tako sem vedela, da so odtoki res čisti. Bila sem zelo vesela, da sem ta problem odkrila takoj na začetku. Tako se je moje čiščenje odtoka kuhinje lepo uspešno zaključil in sedaj poskrbim, da vsaj enkrat na mesec malo razkužim odtoke z kakšno sodo bikarbono ali pa citronko in vrelo vodo.

Čiščenje odtoka kuhinje je kar pomembno delo za vsako žensko

Fant je moje delo lepo pohvalil in je rekel, da sam ne ve če bi zmogel. Bila sem zelo vesela, da lahko sedaj rečem da imam vse odtoke čiste in me ne rabi skrbeti za nobeno zamašitev ali pa za kakšne poplave, ki se seveda lahko hitro zgodijo ob zamašenem odtoku.

Z fantom morava kar pogosto kupovati sodo bikarbono in pa citronko, saj z tem čistim stranišče, umivalnik v kopalnici, tuš kabino in pa kuhinjski odtok. Se pravi gre kar nekaj sestavin za popolno čiščenje ampak se seveda splača, saj sem tako lahko sigurna, da ima vse čisto in ne bo prišlo do nobenih problemov, ki se lahko pojavijo ob nepravem času.